ИванкаТръмп, дъщерята и старши съветник на президента на САЩ, сподели,

...
 ИванкаТръмп, дъщерята и старши съветник на президента на САЩ, сподели,
Коментари Харесай

Иванка Тръмп: С маска съм винаги до баща ми

 

ИванкаТръмп, дъщерята и старши консултант на президента на Съединени американски щати, показа, че постоянно носи маска в Белия дом и това е една от аргументите Доналд Тръмп да не носи, заяви USA TODAY.

" Има написани продецури, които касаят взаимоотношението с президента ", сподели Иванка в четвъртък, когато публицисти я попитаха за какво татко й отхвърля да постави маска на обществени места.

Президентът  се тества за вируса всекидневно, както и всички, които са влезнали в контакт с него. Никой не е в непосредствена непосредственост до него, в случай че не носи маска, сподели още Иванка. Тя добави: " Винаги нося маска, когато съм с президента, и всички са инструктирани да вършат същото. "

Миналата седмица Белият дом вкара нови ограничения за сигурност, откакто двама помощника дадоха позитивни проби за ковид и трима членове на групата за битка с ковид влязоха в карантина след среща с един от чиновниците, диагностициран с вируса. Новите разпореждания плануват всеки, който е наоколо до президента, да бъде тестван всеки ден, а помощниците да носят маски, когато не са на бюрата си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР